Zoom-prezentációk

Tartsa meg eddigi legjobb Zoom-prezentációját

A Zoomon való prezentálásnak nem kell egyet jelentenie a képernyőmegosztással. A Prezi révén megőrizheti a szemtől szembeni kapcsolatot a közönséggel, így lebilincselőbb Zoom-prezentációkat tarthat.

Beszélgessünk!

1-844-773-9449
8:30–17:00 (PST) / 17:30–02:00 (magyar idő)

zoom presentations
 
 
 
 
 
 
 
 
személyesebb megközelítés
Maradjon a képernyőn a lebilincselőbb prezentációkért

A Zoom-prezentációja akkor nyújtja a legszemélyesebb élményt, amikor Ön a képernyőn van. A közönség ilyenkor aktívabban figyel, mert látják Önt, és képesek felismerni a testbeszédet és a nyelvi apróságokat. A Prezi segítségével a tartalmait prezentálás közben saját maga mellett jelenítheti meg, így a hagyományos képernyőmegosztástól eltérően nem vész el a közönséggel kialakított szemtől szembeni kapcsolat.

 
 
 
 
személyes aktív részvétel, akár távolról is
Gondolja újra a Zoomon történő prezentálás módját

Ahogy egyre többen dolgoznak távmunkában, a prezentálás régi módszerei már nem elegendőek. Ideje újragondolni a prezentálás módját, hogy személyesebb kapcsolatot és aktívabb odafigyelést alakíthasson ki. A Prezi révén a közönsége többet láthatja Önt a képernyőn, és a Zoom-prezentációkat kétirányú beszélgetéssé alakíthatja, melyben a közönség képernyőn megjelenő reakciókkal aktívan részt vehet.

 
 
 
 

Kiindulás egy sablonból
Időt és erőfeszítést spórolhat a különböző témákhoz passzoló dizájnos sablonokkal, ikonokkal és képekkel.

Meglévő tartalmak felhasználása új célra
Böngésszen a megosztott prezentációk, videók és dizájnok között, melyeket saját ízlése szerint testreszabhat.

PowerPoint-diák átalakítása
Nem kell megszabadulni a régi diasoroktól. Egyszerűen „prezifikálhatja” meglévő bemutatóit.

 
 
 
 
hasznája ki minél jobban az értekezletekkel töltött időt
Videós prezentáció felvétele

A prezentációkat fel is veheti, hogy vizuálisabb és lebilincselőbb frissítéseket oszthasson meg az e-mail- és üzenetküldő alkalmazásokban. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a Zoom-prezentációját még több emberrel megosztja – beleértve azokat is, akiknek nincs elég szabad idejük a naptárban. Így ők a saját időbeosztásuk szerint nézhetik meg a prezentációt.

 
 
 
 

Az összes vizuális kommunikációs termékünkhöz hozzájut

Prezi Video

Prezi Video

Látható maradhat közvetlenül a tartalmai mellett, miközben prezentációt tart a közönségnek.

Prezi Video
Prezi Present

Prezi Present

Mozgó, ráközelítéseket alkalmazó prezentációkat hozhat létre, melyek megragadják és meg is tartják az emberek figyelmét.

Prezi Present
Prezi Design

Prezi Design

Lenyűgöző interaktív diagramokat, jelentéseket, térképeket, infografikákat és egyebeket készíthet.

Prezi Design
 
 
 
 
 
 
 
 

Gyakran ismételt kérdések

 
 
 
 

Hogyan lehet Zoom-prezentációt készíteni a Prezivel?

A Zoom-prezentáció készítése a nagyszerű dizájnnal kezdődik. Több száz prezentációs sablont és videósprezentáció-példát találhat az első lépések megkönnyítéséhez, vagy kattintson az online műszerfal „gyorsfelvétel” opciójára, ha könnyebb és gyorsabb megoldásra vágyik. Bármivel is kezdjen, a tartalmakat úgy igazíthatja, hogy azok Ön mellett jelenjenek meg a képernyőn. Miután hozzáadta az összes tartalmát, a prezentációját a Zoomhoz csatlakoztathatja, és elkezdhet prezentálni.

 
 
 
 

Hogyan lehet prezentációt feltölteni a Zoomra?

Ha szeretné feltölteni a Zoom-prezentációját egy értekezletbe, használja a Prezi Video asztali alkalmazást. Kezdhet új Zoom-értekezletet a Prezi Video alkalmazásból, vagy csatlakozhat egy meglévőhöz – mindkét esetben ki kell választani a kameralistában a Prezi Video virtuális kamerát a tartalmak megjelenítése érdekében. Ezt követően a prezentációja a képernyőn Ön mellett jelenik meg, és a Prezi Video alkalmazáson belüli vezérlők használatával navigálhat a prezentációban.

Tekintse meg a teljes körű oktatóanyagot, melyből megismerheti a Zoomon való prezentálás módját a Prezivel, valamint további tippeket fedezhet fel.

 
 
 
 

Hogyan lehet Zoom-prezentációt felvenni?

Ha szeretné tudni később megnézni a prezentációt vagy megosztani a kollégáival, akkor felveheti a Zoom-prezentációt. Ha felveszi a prezentációt a Prezi Videóban, azzal alaposabban szabályozhatja a tartalom kinézetét és a megosztás módját. A felvételt szüneteltetheti, vághatja a videóját, valamint elmentheti későbbre is. Amikor készen áll a videó megosztására, töltse le és ossza meg a videófájlt, vagy kérje le a hivatkozást, amelyet megoszthat a csapata üzenetküldő és együttműködési alkalmazásaiban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blogunkon további tippeket találhat a lebilincselő Zoom-prezentációkról

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Készítse el első Zoom-prezentációját még ma

A Prezi eszközeivel látványos, interaktív Zoom-prezentációkkal szólíthatja meg a távoli csapatokat. Nézze meg saját szemével!